Жителка на Калифорния напуска работата си в кафене, прави кариера в порноиндустрията, забогатява и става известна онлайн. Британското издание "Сън" разказва за тази любопитна история.

На 18-годишна възраст 35-годишната в момента Кейдън Крос работи като сервитьорка и печели по 5,77 паунда на час, за да плаща за обучението си в университета. Освен това момичето работи на непълно работно време като туристически гид из езерата на щата."Докато работех като екскурзовод, обучавах едно пони, тъй като то беше твърде крехко, за да носи хора. Един ден един от местните каубои се хвърли върху него и то си счупи крака.

Предложиха понито да бъде изпратено за умъртвяване, а след това да го заколят за месо, тъй като лечението му би било много скъпо. Но аз нее можех да позволя това да се случи", спомня си американката.Жената е разказала на съквартиранта си за случилото се, а той ѝ предложил да си намери работа в стриптийз клуб и да изкара пари, за да лекува коня. Крос харесва идеята и решава да се пробва като танцьорка.

По нейните думи,  за една нощ тя е спечелила сума, равна на месечния ѝ доход в кафенето. "За няколко часа получих достатъчно пари за медицинска помощ и откуп за понито ми от ранчото", казва Крос.Въпреки това американката продължава да работи в стриптийз клуба. Няколко месеца по-късно тя е забелязана от скаута на порноагенцията Matrix Models Джон Стивънс, който й е предложил да стане моделка за списания за възрастни.Така тя започва да се снима гола за кориците на еротични списания, а по-късно и в порнофилми. Малко по-късно американката решава да снима свои собственни филми за възрастни.Понастоящем Крос е един от най-успешните порнорежисьори в света. Годишният й доход възлиза на 3,2 милиона паунда. Тя уверява, че за нея порноиндустрията е най-добрият начин да прави това, което обича, и да получава пари за това.

Превод и редакция: БЛИЦ