Баладичният изпълнител Влади Ампов-Графа получи неочаквана закана за пердах от участник в „Гласът на България“.

Марта Цветкова, която се бори с тежко двигателно заболяване и показа борбен дух след 30 операции за 19 години, се закани да натупа треньора си с патерици, ако не я пусне към следващия етап на шоуто - нокаутите. Верните й помощници в придвижването – патериците, си имат мъжки имена. „В мен гори огън, който е много цветен, и това не трябва да се изпуска. Иначе ще те запозная с Гошо и Пешо“, заяви тийнейджърката в решителния момент, в който Графа трябваше да направи своя избор след вокалния двубой на Марта и опонентката й Нели. На кастингите на тъмно Нели бе определена от зрителите като двойничка на топ модела Диляна Попова.

Шаш! Азис взриви мрежата - показа се чисто гол (СНИМКИ)

След съвместното им изпълнение треньорите единодушно ги обявиха като супер равностойни съпернички. „Една велика жена – Райна Кабаиванска, беше казала, че да си звезда значи да имаш 30 % талант, а останалите 70 % са труд. Готова съм да мачкам, да вляза във всички възможни образи и да оставя себе си във всеки един от тях!“, призна Нели, която по професия е учител по немски ези. Графа обаче избра към следващия етап в шоуто – нокаутите, да продължи Марта. Той подчерта, че взима това решение със сърцето си, а не заради „заплахата“ от удар с патерица. „Марта, ти беше една идея по-емоционална и ми въздейства повече“, призна Влади Ампов.  

Нокаутите са нов елемент в „Гласът на България“, в който всеки участник ще се бори, за да заеме един от трите стола на сцената. Оцелелите след последното изпълнение за съответния отбор ще продължат към концертите на живо.