Скандален начин избра нашумялата певица Рита Ора да поздрави приятелката си Кара Делевин за 26-ия ѝ рожден ден. Тя извади снимка от фотосесията им за списание „Гламър“ през 2014 година, на която Кара… облизва гърдите на Рита, съобщава „Дейли Мейл“.
 


Така певицата демонстрира колко наистина близки са манекенката Кара. На архивната снимка Рита е омотана с лепенка с надписи „Гламър“ и е гола до кръста, а на лицето ѝ е изписан привиден шок от дързостта на Кара.
 
На снимката, използвана като честитка за рождения ден, Рита пише: „Честит рожден ден, моя откачалко, с която съм споделяла много забавни моменти“.
 
Приятелството на ексцентричните дами датира от дълго време, през което те са имали много диви нощи, но и са се подкрепяли взаимно в проектите си. Нещата изведнъж се обърнаха през 2013 година, когато по време на модно парти в Ню Йорк двете се скарали. През 2016 година стана ясно, че двете са оправили нещата.  
 
26-ия рожден ден на Кара честитиха и моделките Джиджи Хадид и Кендъл Дженър, която също пусна серия снимки от „доброто старо време“ с рожденичката.