Принц Хари закъснял за първата си среща с Меган Маркъл и тя почти щяла да си тръгне без да го изчака. Това става ясно от документалната поредица "Хари и Меган", пусната в платформата на Netflix.

Хари и Меган се запознават в социалните мрежи, разменят си телефонни номера и разговарят много, но се срещат няколко седмици по-късно, когато Меган пътува за Лондон. Според нея тя пристига в ресторанта в уречения час, а Хари дълго време не се появява.

"Той само изпращаше съобщения. "Заседнал съм в задръстване, много съжалявам. Тогава не го познавах и си помислих:

"Добре, тогава? Това не е начинът, по който ще стоят нещата. Няма да седя тук и да чакам..." - спомня си тя.

Заради закъснението Меган Маркъл смятала, че принц Хари има твърде високо мнение за себе си.

"Това изобщо не ме интересуваше", обяснява тя.

Междувременно Хари наистина бързал и бил притеснен.

"И тогава влязох в ресторанта, целият потен и зачервен", спомня си той.

Според тях останалата част от срещата е преминала гладко.

Първите епизоди на документалната поредица "Хари и Меган" бяха пуснати във видео услугата Netflix на 8 декември. Двамата разказват за срещите си, за отношенията на американската актриса с кралското семейство и пресата след годежа, както и за детството и младостта на двамата.

В поредицата са показани непубликувани до момента видео и фотографски кадри. Втората част на "Хари и Меган" се очаква да излезе след седмица.

Създател на поредицата е американската режисьорка на документални филми Лиз Гарбъс, която е номинирана два пъти за "Оскар". Според Daily Mail Хари и Меган могат да получат до 100 милиона долара за участието си в епизодите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук