Певицата Джери Хорнър, бивша Халиуел, най-накрая наруши мълчанието си, след като колежката ѝ от „Спайс Гърлс“ Мел Би разкри, че двете са имали  интимни отношения. След като се появи слух, че връзката им е продължила цяла година, 46-годишната певица заяви, че се чувства наранена от клюките и иска да продължи напред, съобщава „Дейли Мейл“.
 

В изявление до „Мейл он Съндей“ Джери заяви любовта си към всички останали четири момичета от хитовата група и сподели как очаква с нетърпение да се отправи на турне с тях (с изключение на Виктория Бекъм).
 
„Беше много разочароващо да прочета всички тези слухове и то точно на Деня на майката“, посочва тя.
 
„Джери обича „Спайс гърлс“: Ема, Мелани (Браун), Мелани (Чизълм), Виктория. Тя би искала феновете да знаят, че това, за което се съобщава напоследък, просто не е вярно и е много болезнено за семейството ѝ. Продължавайки напред, Джери няма търпение да види момичетата и феновете на турнето, да си изкара добре с всички и да създаде нови спомени“, се казва още в съобщението.
 
Певицата, която има дъщеря на 12 и син на 2 години, пожела щастлив ден на майката на феновете си и на майка си с песента от първия албум на „Спайс Гърлс: „Мама, обичам те“.
 
Изявлението дойде след като тръгнаха слухове, че отношенията между Джери и Мел Би не са били нещо еднократно. Източник каза, че било „похот от пръв поглед“, когато двете се видели за пръв път през 1994 години, когато едната била на 19, а другата на 21 години.
 
„Беше в много ранните дни на „Спайс Гърлс и тяхната връзка продължи много повече от една нощ – най-малко 12 месеца“, разкрива техен приятел.

Превод и редакция: БЛИЦ