Стриптийзьорка публикува поредица от видеоклипове, в които е разказала за особеностите на поведението на конкретни знаменитости при взаимодействие с персонала, когато те прекарват времето си в клуба. Съответните публикации се появиха на нейната страница в TikTok.

Според информацията от видеоклиповете, 26-годишната Аманда Димео се занимава с танци повече от шест години и по различно време е работила в стриптийз клубове в цяла Америка.

Стриптийзьорката е разкрила имената на най-щедрите и неблагодарни звезди, с които се е срещала по време на кариерата си.

В първата част на видеото стриптизьорката говори за положителните си преживявания. Например, според нея 34-годишният рапър Дрейк оставя големи бакшиши.

„Той буквално настоява да вземете парите“, казва тя. Момичето също така е похвалила 42-годишния изпълнител Ъшър, който дал на сервитьорка бакшиш от две хиляди долара.

Във втората част на видеото Димео е споделила негативните истории с известни личности. Сред тях са холивудската актриса и певица Дженифър Лопес и нейният приятел, бейзболистът Алекс Родригес.

„Те дойдоха в клуба, наеха стая с танцьорка и дори не й дадоха бакшиш. Беше в Ню Йорк, когато тя щеше да снима филма "Стриптийзьорки". Мисля, че тя отиде в клуба, само за да разбере за тази дейност“, обяснява Димео.

Бившият възлюбен на телевизионната звезда Кортни Кардашиян, бизнесменът Скот Дисик, също не оставил бакшиш на танцьорките в клуба. Момичето предполага, че той е бил твърде пиян и затова не е благодарил на персонала за оказаните услуги.

Димео е споделила и история отпреди 6 години с участието на неизвестния тогава американски рапър Lil Uzi Vert (истинското име е Саймър Уудс). Според стриптизьорката през 2014 или 2015 г. той дошъл в клуба и помолил сервитьорката да я извика на масата му.

„Той говореше, че ще стане голяма рап звезда. Не му вярвах. Той не похарчи пари. Тогава рапърът имаше само 100 хиляди последователи в Instagram, но аз се забавлявам от тази история, защото в крайна сметка той стана известен музикант “, завършва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
@amandaaadimeo

##greenscreen part 2 of celebs in the skrip club ##fyp ##SourPatchPrankFund ##clublife ##jlo

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes