В канала в Telegram на Ксения Собчак се е появило осемсекундно видео, което е запечатало изпълнение в клуб на Луиза Рогова, която е наричана ​​предполагаемата „дъщеря на Путин“.

Авторът на видеото е потребител с прякор Василий Крестянинов.

Според автора на публикацията, момичето е забелязано преди ден в московския клуб "Ровесник", едно достъпно и готино заведение в руската столица, съобщават световните издания.
 


На видеозаписа, прикрепен към публикацията, се вижда как „Луиза“, облечена в черно яке и шапка, която скрива лицето й, пие от чаша.

В своя акаунт в Instagram клубът е анонсирал изпълнението на нов диджей, но не е посочено име.

„Момиче-мистерия ще дойде при нас от северната столица, за да направи първия си диджей-сет“, се казва в съобщението.

В публикацията Собчак споменава и номера на колата на загадъчното „момиче от Санкт Петербург“ - А017мр97, който авторът на поста нарича „правителствен“.

„Предположението е изключително достоверно, тъй като тайнственото момиче е пристигнало от Санкт Петербург с кола с правителствен номер А017мр97“, се казва в придружителния текст към видеото.

Както се пояснява в съобщението, според данни от 2011 г. автомобил с такива номера е регистриран при ръководителя на Министерството на културата Александър Авдеев.

Сега се твърди, че същите номера са на колата на руския посланик във Ватикана.
 

Фактът, че Рогова е „тази същата дъщеря“ на руския президент, според мнението на коментиращи в интернет, се посочва и от факта, че присъстващите в клуба в тази нощ са били внимателно проверена от служителите на Главна дирекция за противодействие на екстремизма към Министерството на вътрешните работи на Русия.

Присъствието на Луиза не беше официално обявено предварително, тя беше таен гост, а клубът беше препълнен. Рожденичката носеше шапка и пиеше вино, когато не пускаше музика, свидетелства очевидец.

Приятелка на момичето написа в социалните мрежи: „Ти си най-топлият, искрен, грижовен и почтен човек, когото някога съм срещала. И разбира се, най-модерното момиче, най-стилната и хубава жена (официално жена). Продължавай да излъчваш топлина. Много те обичам“.