В социалните мрежи се появи изключително мило кралско видео. На кадрите, заснети през 1985 г., се вижда как 3-годишният принц Уилям помага на принцеса Даяна да се гримира. 

В клипа Уилям нежно потупва лицето на майка си с пудра, а тя му се усмихва. 

Младият принц носи карирана риза и яркочервени къси панталонки, а Даяна е облечена със синя рокля на цветя.

Милите кадри са част от задкулисно видео от известна кралска фотосесия с участието на Даяна, Уилям и Хари, който тогава е само на 1 годинка.

Зловеща мистерия, свързана със смъртта на Даяна, падна

На няколко от последните снимки, направени от фотографа Тим Греъм, Уилям и Хари са седнали на пианото в дома си в двореца Кенсингтън, а Даяна стои зад тях. Снимките са едни от най-емблематичните за ранното детство на Уилям и Хари, пише Ohnamama.bg.

13 години след смъртта си принцесата отново е обект на засилен интерес, благодарение както на последния сезон на сериала „Короната“, така и на новото разследване по нейното интервю от 1995 г. с журналиста на Би Би Си Мартин Башир.

Кошмарно пророчество на принцеса Даяна за Чарлз хвърли света в ужас

В интервюто Даяна говори откровено за разпадането на брака ѝ с принц Чарлз, трудностите на кралския живот, булимията и самонараняването.

Според кралския историк Робърт Лейси Уилям е гледал интервюто, когато е бил на 13 и е плакал. Лейси разказва, че тогава „нещо в него се е счупило“.