Ноември е особено специален месец за херцога и херцогинята на Съсекс и техния 18-месечен син Арчи. Принц Хари и Меган ще отпразнуват първия си Ден на благодарността на 26 ноември в новия си дом в Санта Барбара, в който се преместиха през юли.

С този фин трик Кейт Мидълтън показа на всички, че е готова да бъде кралица

Арчи беше само на шест месеца по време на първия си Ден на благодарността миналата година и сега, когато е малко по-голям, ще може да се включи повече в семейните тържества.

Бившата актриса Меган винаги е била голям фен на празника и е споделяла снимки в своя вече несъществуващ акаунт в Instagram и блога за начина на живот - The Tig.

Драма: Наложиха тежка забрана на Кейт Мидълтън заради принцеса Даяна

Меган дори веднъж показа кулинарните си умения със снимка, на която гордо стои до перфектно подготвена пуйка през 2016 г., когато връзката й с Хари беше още тайна.
 
Миналата година семейството прекара празника в Канада по време на шестседмичното си откъсване от кралските задължения. Двойката и бебето им се насладиха на време за себе си на остров Ванкувър.

Има още една причина месецът да е специален за Меган и Хари. На 27 ноември 2017 г. принц Хари и Меган Маркъл съобщиха новината за годежа си. На тази дата те празнуват своята годишнина, а вече се радват и на наследник.