Скандалната моделка Цеци Красимирова стана дясната ръка на мъжа си - мултимилионера Майкъл Струмейтис, и вече може да се похвали с първия си завод в Барселона.

Той е част от могъщата империя на съпруга й, която се занимава с производството на органични земеделски торове и марихуана за медицински цели, като годишния оборот на фирмата му е над 110 млн. долара.

Роденият в Илинойс бизнесмен упорито рекламира продукцията си в "Инстаграм", като често позира с джойнт в ръка. Затова е известен и с прякора си Краля на марихуаната, пише "Галерия".

Това е първият им завод за производство на органични земеделски торове от ново поколение, оборудван с най-новите машини, като инвестицията е сериозна и е за милиони.

Цеци привлича в екипа си и българи, с които се познава от години и затова им предлага апетитната и добре платена работа в компанията. В същото време скандалната моделка и Майкъл стъпват и на македонския пазар до края на годината. Те отварят свое представителство там, защото в страната вече приеха закона за легализация на медицинската марихуана.

Цеци пусна и свой моден бранд с изцяло спортни дрехи, засега единствено за американския пазар. Повечето артикули са с логото или името на тяхната компания за канабис и весели картинки, които са силно повлияни от тревата. Дамските и мъжките тишърти вървят по 38 долара, суитшъртите - по 64, спортните долнищата - по 34, а шапките - по 24. Марката й е нова, но вече се харчи като топъл хляб отвъд океана и Красимирова смята да я пусне и на европейския пазар догодина.

Тя снима календар за компанията на мъжа си на Азорите, като ангажира само родни топ моделки от „Ивет фешън" и всички бизнес партньори на империята им ще го получат за Коледа като комплимент, добавя "Галерия".

Миналата година Цеци и Майкъл направиха риалити за марихуаната, което се излъчи по „Амазон" в чужбина и в което победителят си тръгна с 1 милион долара.

Семейството подготвя и документален филм за руския президент Владимир Путин и други големи световни лидери за Нетфликс, но заради пандемията лентата ще излезе догодина. 

Покрай бизнес начинанията си Цеци намира време и за близките си хора в България, защото наскоро се прибра у нас за рождения ден сестра си Даниела.