Меган Маркъл успя да надмине по популярност Кейт Мидълтън - това разкри ново проучване, събиращо данни за най-често търсените сватбени рокли от 2010 година насам, пише "Стандарт".

Роклята на Маркъл от "Givenchy" предизвика голям фурор в мрежата, когато за първи път я видяхме и изглежда интересът към модела не е утихнал дори три години след венчавката.

Моделът, дело на Уайт Келър, е заинтригувал британци до толкова, че днес средно на месец той бива търсен около 21 900 пъти. Малко след роклята на Маркъл се нарежда тази на Кейт Мидълтън с 21 500 търсения на месец на територията на Великобритания.

Херцогинята на Кеймбридж бе избрала изчистена рокля с дантела и по-класическо затворено деколте от дизайнера Alexander McQueen.

На трето място по популярност попада роклята на Хейли Болдуин от Off-White, която носи по време на сватбата си през 2019 година с Джъстин Бийбър.

Най-учудващо е може би четвъртото място в списъка – Ариана Гранде, която се ожени тази година, а успя да се класира сред най-популярните булки от 2010 година насам, пише "Мисблуум".