Мина месец откакто знам, че имах коронавирус. Вече съм здрав и се чувствам много добре. Това заяви в ефира на "Здравей, България" готвачът Ути Бъчваров, който беше болен от К-19.

"Бях даже вече на нашето Черноморие. До миналата седмица не си бях показвал носа", призна той.

"Благодаря на всички, които ми се обадиха. Много приятели и познати, които чуха, че съм болен, ме питаха дали са ми дали пари, за да кажа, че съм заразен и колко са били те. Питаха ме дали наистина са дали на Григор Димитров 1 млн. евро. Не са ми плащали нищо, разболях се", призна Бъчваров.

"Хора ме обвиняваха, че съм заразил цялото Северно Черноморие и съм запалил цял район. Хора, утре може вие да сте заразени. Опитвайте се да проявявате емпатия. Нека си помагаме, не да се сочим с пръст", каза той. 

"Няма да кажа на кой къмпинг, но разбрах, че там има хора, които са болни от коронавирус и са решили да си останат там", каза той.

Готвачът разкри, че е заразил свой съсед, защото се е наложило да му помогне и да го заведе в болница. "Тогава обаче не знаех, че съм болен. Просто помогнах на човек и го заведох в болница. След това обаче получих тежки и патологични обвинения, че цялото Северно Черноморие е пламноло от мен", каза той.

По думите му ситуацията не е лека: "Представете си - от 3 юни бях в тотална изолация до 3 юли", призна той. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!