Наум Шопов, който нашумя с ролята си на д-р Борис Тасев в лекарския сериал "Откраднат живот" си купи чисто нов лъскав автомобил. Във вторник той отпразнува своя 25-и рожден ден, пише "Телеграф".
Син на един от най-добрите ни артисти - Христо Шопов, Наум винаги е бил фен на тема скъпи и лъскави автомобили и какъв по-добър повод от рождения му ден, за да си подари един такъв.


Преди няколко дни младият артист навърши 25 години и качи снимка, на която позира с торта в дома си. Малко по-късно Наум, който учи медицина и в момента е лекар-стажант извън снимачната площадка, публикува снимка на луксозен черен автомобил марка Mercedes - Benz CLS, а под нея написа "Честит рожден ден на мен", позирайки с ключа от колата.


Моделът изглежда изключително елегантно, а официалното му представяне бе миналата година в Лос Анджелис.


Чисто новата кола разполага и с всички възможни екстри, а цената й е от порядъка на 100 000 лева. Това е спортен, елегантен и високотехнологичен модел на марката.


Интериорът е смесица между лукс и високи технологии. Шопов има мерцедеса от няколко дни и при всяка удобна възможност обикаля улиците с него.