Всеки би завидял на изящността на 38-годишната Уенди Сандърс. Въпреки това, че теглото на момичето отдавна е надминало 100-те килограма. 

Американката е част от бурлеск трупа и гастролира по цялата страна заедно със своето потресаващо шоу. 

Уенди е родом от Остин. Почитателите, които ходят на нейните представления, я познават със сценичния псевдоним Джинджър Снапс.  

В началото на своята кариера притежателката на пищни форми се сблъскала с множество проблеми - ръководителите на трупи не искали да я взимат заради теглото ѝ, но благодарение на активисти, като Уенди, ситуацията се променя.  

Сандърс сега призовава хората с всякакво телосложение да се приемат такива, каквито са, и да пробват нещо ново.  

"Не слушайте какво ви казват околните, просто се забавлявайте, веселете се, пробвайте нови неща. Мисля, че ще останете поразени от онова, на което е способно вашето тяло", казва Уенди.   

Уенди шие сама своите сценични костюми. И тук не става дума за икономия, да се намери красив тоалет с нейните размери не е толкова лесно. 

Освен това, създавайки специално за себе си сценичния образ, танцьорката може да покаже своето тяло от изгодната за нея страна.  


Освен работата си в бурлеск трупата момичето предава своите знания и умения на млади артисти в цирков учебен център в Остин, пише в. "Дейли Мейл". 

Превод и редакция: БЛИЦ