160-килограмова жителка на английския град Саутпорт отказа алкохола и се стопи наполовина, пише The Liverpool Echo. Вики Харисън редовно пиела „огромно количество бира и бутилка джин”, за да се избави от спомените от тежкото си детство.

„Можех да изпия по 20 бутилки бира дневно. Причинявах си болка и се опитвах да забравя”, признава 44-годишната британка.Всичко се променило, когато един ден отишла да гледа мач на стадиона. Фен на „Евертън” забелязал на ръката й подозрителни белези. Той я посъветвал незабавно да се обърне към  клуба Girls On Side, в който помагат на хората да се справят с психологическите си травми.Диетата на Карл Лагерфелд, с която той тотално се променя

Госпожа Харисън твърди, че групата е променила живота й. Жената започнала да спортува, забравила за алкохола и успяла да отслабне с почти 89 кг. А сега смята да стане фитнес инструктор.

Дженифър чу най-желаното нещо, но един поглед в огледалото срина живота й!„Благодарение на клуба придобих увереност в себе си и получих подкрепата, от която се нуждаех”, признава 44-годишната жена.
 
 Превод: БЛИЦ