Жителка на английския град Буши, Хартфордшир, се оплака от естествения размер на гърдите си номер десет, което й пречил да живее.

Нейната история беше споделена от Daily Mail.

19-годишната Вики Рог, чиито гърди тежат около шест килограма, се оплаква от постоянна болка в гърба и врата. Британката постоянно била дразнена в училище и това я довеждало до сълзи.
 Момичето не можело спокойно да ходи по клубове: постоянно й правело неприлични предложения, правели нецензурни коментари за външния й вид и се опитвали да я хванат за гърдите. Освен това Рог трудно намирала подходящите дрехи и не можела да ходи на фитнес.
 Обещали й да се подложи на операция за намаляване на гърдите едва след шест години, но не искала да чака толкова дълго. Рог стартирала набиране на средства с надеждата, че ще успее да събере необходимите средства: пет хиляди лири. Мечтае да намали формата си до втори или трети размер.
 „Много хора мислят, че имам късмет, но гърдите ми изглеждат непропорционално огромни, имайки предвид физиката ми.

Имам белези, защото са толкова тежки, че разкъсват кожата ми. Това е моето проклятие, писна ми от това “, написа момичето. Британката призна, че й е неудобно да моли за пари, но не вижда друг изход от тази ситуация.
 
Превод: БЛИЦ