19-годишната украинка Екатерина е решила продаде девствеността си чрез агенция за момичета за ескорт и няма да приеме оферти под 84 хил. британски лири, съобщава "Дейли Мейл".

Секси красавицата е родена в град Харков в североизточна Украйна, но в момента пребивава в САЩ.

Девствеността на Екатерина е била потвърдена от лекар. Тя споделя, че възнамерява да използва парите, за да пътува по света и да живее в лукс.Катя, която е с кафява коса и очи, е записала видео, което се появява в нейния профил в Cinderella Escorts. В него тя обяснява, че това е „моето тяло, моят избор“.

Като допълнение има и няколко фотографии, които показват на потенциалните купувачи как изглежда младата украинка в горещо бельо.Става ясно, че тя същевременно си търси и бъдещ съпруг който ще й плаща минимум 8 400 паунда на месец.

"Мога да говоря английски, украински и малко руски", обяснява тя във видеото, публикувано на сайта. „Причината, поради която искам да продам девствеността си е понеже искам да пътувам, да изживявам лукса, да живея живота си и да бъда щастлива. В края на краищата това е моето тяло, това е моят избор и това е, което реших да направя", споделя девойката.Всички кандидати, които искат да купят девствеността на Екатерина, трябва да внесат депозит от 10 процента, за да се гарантира, че това е „сериозна оферта“.

След това те ще получат известие от агенцията. В този момент те могат да решат дали да увеличат офертата си или да поискат връщане на парите си.Срещата между спечелилия кандидат и девствената девойка ще се проведе в Германия, където проституцията е законна и купувачът може да избере хотел по свой избор. Поради голямата сума пари, купувачът има право да извърши друг тест за девственост, като използва лекар по свой избор.

Превод и редакция: БЛИЦ