23-годишна учителка Байли Търнър от гимназия в Мисури, САЩ, е обвинена, че е правила секс с един от учениците си. Учителката от гимназията Саркокси Бейли Търнър е арестувана на 13 февруари за деянието си, съобщава "Дейли Мейл".

Според съдебните документи, Търнър, и ученикът са признали, че са имали сексуален контакт миналия месец в дома на жената в Саркокси.

Засега няма подробности за възрастта на ученика, което е признак, че той може да е много невръстен и това да е било първият секс в живота му.Също така остава неизвестно кога и как полицейските служители и училищните власти са разбрали за пръв път за сексуалния контакт на Търнър с непълнолетния, за който се твърди, че е станал между 14-21 януари тази година.

На Търнър, която преподава английски език в гимназията, е наложена гаранция от 10 000 долара, като освен това ще й бъде забранено да има контакт с хора по-млади от 16-годишна възраст, ако бъде освободена.Предвижда се тя да бъде съдена на 6 март. Ако бъде осъдена за обвинението срещу нея, 23-годишната Търнър може да влезе в затвора до четири години.Директорът на училището в Саркокси Кевин Годард казва, че Търнър вече не е част от училището, след като е напуснала само няколко дни преди ареста.На извънредно заседание преди две седмици местният училищен съвет гласува да поиска от държавата да изземе учителския лиценз на Търнър.

Превод и редакция: БЛИЦ