Голямата мечта на 20-годишната Аби Уудуърд от Ливърпул била да стане медицинска сестра. Младата жена осъзнавала, че със своите 99 килограма няма да може да издържи на постоянното физическо натоварване и решила да се отърве от излишните килограми, които й пречат да сбъдне мечтата си, пише „Дейли мейл”.
Аби винаги била пухкаво момиче, но преди 3 години на Коледа с ужас установила, че не може да влезе в пуловера XL размер, който получила като подарък. Това се оказала последната капка, която преляла чашата.Аби се погледнала отстрани и останала ужасена. Младата британка веднага решила, че трябва коренно да промени живота си.
 
„Първо смятах да сменя пуловера, но по-късно разбрах, че това е най-големият размер. Тогава помислих и реших, че е време да започна да отслабвам”, споделя Аби.Тя отдавна мечтаела да стане медицинска сестра, но излишните килограми не й позволявали да върши тежка физическа работа. Аби решила, че тази мечта ще й бъде най-добрия стимул по пътя й към стройната фигура.Началото на борбата с излишните килограми започнала през януари 2017 година и много бързо първите резултати станали факт. Според нея всичко се дължи на упоритостта и дисциплината.„Стана ми трудно да излизам с приятелки по заведения, защото те ядат всичко, каквото си поискат”, споделя още Аби.
Сега момичето тежи 67 кг., но не смята да спира. Тя мечтае да достигне до 60 кг. и не спира да спортува.

Към момента тя работи като помощник медицинска сестра в местната болница, което означава само едно – че е на крачка от сбъдване на голямата си мечта.

Превод: БЛИЦ