21-годишна булка избяга от богат по-възрастен съпруг при друго заможно татенце на шестия ден след разкошната сватба, която струвала на рогоносеца 30 хиляди паунда. Тържествената церемония се състояла в Мексико.

В присъствието на близки роднини и приятели двойката се заклела във вечна вярност, но вечността продължила по-малко от седмица, пише The Sun.

Според 40-годишния Анди Митчъл, младата му съпруга Меган, се сдушила с новия си любовник по време на моминското ѝ парти, тъй като до този момент в отношенията им царяла идилия. След разюздания купон тя позвънила на Анди и го попарила с думите, че новият ѝ спонсор е много по-добър в секса от него. 

"Честно да си призная тя тъпо ме използваше. Аз съм шокиран и ми е противно. За последно общуваш с нея миналата нощ, когато тя започна да ми разказва, че той е много по-добър от мен в леглото", споделя огорченият младоженец. 

Меган обаче твърди, че не е правила секс с новия си любовник преди да скъса с Анди. За първи път двамата се срещнали в малко шотландско селце и веднага станали неразделни. Меган мечтаела за сватба в Мексико и Анди направил всичко възможно да въплъти мечтата ѝ в реалност. Но девойката изчезнала още на шестия ден след сватбата им.  

За да ѝ отмъсти за изневярата Анди публикувал в социалните мрежи обява, че продава венчалните им халки. Междувременно той вече е излекувал наранените си душа и сърце, защото си е намерил нова приятелка.

Превод: БЛИЦ