Историята на 40-годишната Никола от Хорнчърч, Великобритания, започва много обещаващо. Тя се запознава с мъжа на живота си Дарън Фърн през 2014 г., а пет седмици по-късно той й направил предложение за брак.
Младата жена почувствала, че все още не е готова да създаде семейство, но това не отчаяло приятеля й. През 2015 година, навръх Свети Валентин, Фърн направил втори опит да направи Никола своя законна съпруга и този път чува заветното „Да”, пише The Sun.„Любовта ни завъртя главата, той изглеждаше идеален, всичко изглеждаше безупречно. Започнахме да планираме сватбата още на следващия ден”, разказва тя.Никола и Дарън планирали грандиозното събитие в продължение на 17 месеца. На помощ на бъдещата булка се притекли и трите й деца – 20-годишният Александър, 8-годишната Изабела и 7-годишният Макс.Сватбената церемония трябвало да се проведе през юли 2016 година. Ден преди големия ден Никола и Дарън правят репетиция на цялото тържество. Тогава нито той, нито тя предполагали, че на следващия ден ще трябва да се откажат от плановете си.

Кашата започнала в ранното утро, след като Никол забравила да си нагласи алармата, която трябвало да я събуди за фризьора. Гримьорът също закъснявал, а дъщеря й забравила булчинската рокля в таксито. Всичко това разстроило невестата Тя напълно забравила за времето, както и за булчинския си букет. А по това време в църквата в графство Есекс младоженецът и близо 80 души гости с нетърпение чакали появата й.
 
„Със сълзи на очи набрах Дарън и му обясних ситуацията. Той ме помоли да дойда във вида, в който съм в момента”, казва още 40-годишната жена.

Тя изпаднала в още по-голяма истерия и преди да се качи в стария си „Форд”, загубила още 30 минути в успокоение. Сватбеният марш трябвало да прозвучи преди час, но на входа на църквата тя срещнала диджея, нает за събитието, който побързал да си поиска хонорара за „загубеното време”. Именно това се оказала последната капка за Никола, тя паднала на стълбите пред църквата и избухнала в сълзи.

„Дарън не ми вдигаше телефона, просто легна да спи. След това отново се събрахме за известно време, но разочарованието тежеше и на двама ни и се разделихме. Въпреки това не спирам да се надявам, че той отново ще се върне в живота ми”, казва още англичанката. 
 
„За всичко съм виновна аз. Чувствам, че изгубих абсолютно всичко, освен похарчените 12 000 паунда за сватбата”, казва още Никола.
 
 
 Превод: БЛИЦ