Строгата секс господарка Санди Стар работи в индустрията за възрастни повече от две години, където играе ролята на „Милф“ за своите клиенти.

46-годишната дама се занимава в дейността си и с мъже, които са на половината на нейната възраст, като се отдава на техните фантазии пред уеб камерата.

Доминаторката също така наскоро е разказала как работи със своите клиенти. Тя е разкрила колко пикантни могат да бъдат желанията на клиентите и какви молби тя получава ежедневно, информира "Дейли Стар".

Санди Стар има очертани граници на случващото се, които са ясни за клиентите й, когато е в сесии лице в лице. Секс господарката казва: „Аз давам командите и това, което казвам или заповядвам, трябва да се изпълнява."Аз разговарям с клиентите преди да пристигнат или когато пристигнат, за да изясним границите на техните желания".

Тя добавя: „По този начин човек може да е сигурен, че няма да пляска, бичува или удари някой, който не обича болката!"„Работейки с човек, трябва да се определят границите, а това, което се прави, трябва да се практикува безопасно и ефективно!

"Смятам, че фетишът с изхождането е доста отвратителен, въпреки че разбирам, че те искат да бъдат унижавани."

Господарката Санди казва, че клиентите трябва да бъдат учтиви и да се придържат към нейните правила при започване на сеанса.Но въпреки че публиката й е доста млада, тя настоява, че никога не би излизала с никой от "робите" си.

Тя продължава: „Въпреки че офертите са примамливи и по-младите момчета могат да бъдат много забавни, аз търся нещо по-съществено.

"Прекарах много години, преди да бъда в секс индустрията, опитвайки различни добре познати приложения за срещи."Господарката Санди също споделя своите съвети за жените, които се борят да намерят партньор.

Тя обяснява: „Разговорът е способен да активизира всички мъже - но ако не знаете как да го направите или изглеждате незрели, това може да откаже човек.

„Елегантност и увереност, мъжете обичат дамите да бъдат дами! Повечето мъже ще се оженят или ще излизат с жена, която не е вулгарна, груба, прекалено шумна или "лека" във външния си вид."

Превод и редакция: БЛИЦ