56-годишната Шакти Сундари от Лондон, Великобритания, сподели пред The Sun, че най-добрият секс, който е правила през живота си, е с мъж, който е с 20 години по-млад от нея.

Зад гърба си жената има два неуспешни брака и две деца.

„До 21-годишна възраст бях девствена. Омъжих се на 24 и сексът беше много скучен. Тогава си помислих: „Не може това да е всичко!”. След четири години брак срещнах доста по-млад любовник”, разказва Сундари.На 35 години тя се омъжила за втори път, но „след тежко раждане” сексът с мъжа й вече не бил както по-рано. Пет години по-късно бракът й се разпаднал и Шакти започнала да обръща внимание на по-млади мъже.„Изглеждам по-млада, отколкото съм, защото се грижа  за здравето си. Танцувам, бягам, занимавам се йога и медитация”, споделя тя.

Жената добавя, че се е запознала с 36-годишен бизнесмен на благотворително мероприятие преди четири месеца. „Правим секс два-три пъти седмично. Не мога да си представя да не го правим, когато сме заедно. И всеки път продължава повече от час”, казва тя. По думите й, сексът с новото и гадже „става все по-добър и по-добър”.