Героинята на тази статия пише в блога как да бъде „добра съпруга“. Но изглежда, че е надхвърлила плановете си. Жената забременява 16 години след началото на менопаузата и чудесата не свършват дотук.

Джени - jennys.reviews, пише в блогове от миналата година. В постовете си жената показва как да бъде „идеална съпруга“. Изглеждайте страхотно, гответе вкусно, не притеснявайте половинката си - едва ли някой освен консерваторите няма да се съгласи с нейните условия.

Но Джени не спира. След като вече роди две бебета, тя наскоро забременя с трето ... и това, както тя самата твърди, на 62 години!
 


Първите две деца на блогърката успяха да пораснат и да напуснат родителския си дом. Според Джени тя нямала цикъл от 16 години. Освен това съпругът й, за който се твърди, че е 72-годишен мъж, отдавна си е направил вазектомия. Така че не са планирали да отглеждат бебе на тази възраст. Но какво да се прави - съдбата постановила друго. 

Трябва да се отбележи, че е невъзможно да се докаже, че тази двойка наистина е толкова стара, колкото самите те казват. Те не предоставили никакви доказателства и изглеждат поне двадесет години по-млади.

Мнозина в коментарите дори обвиняват блогърката, че лъже за възрастта в името на лайковете. Хейтърите обаче просто си умират да напишат нещо неприятно. Така че, докато някои се съмняват в честността на Джени, други вярват в нейната история. Но те й се скараха, че е родила на такава почтена възраст, пише The Sun.

Джени и съпругът й дори разбраха какъв пол е бебето и сега всички чакат син. Новият наследник ще се роди през ноември, така че американците ще празнуват Деня на благодарността (25 ноември) с нов член на семейството.

Превод: БЛИЦ