Дядо на 92 години здравата опердаши мургави младежи, след като наглеците се опитаха да се изгаврят с него пред верига за бързо хранене.

Боят моментално насъбра зяпачи, някои от които се опитваха да разтърват младежите от юмруците на разбеснелия се дядка.

Други не пропуснаха да заснемат юмручния сблъсък, който обиколи светкавично социалните мрежи и напусна пределите на Великобритания, където се разигра екшънът, предава "Телеграф".

Сблъсъкът продължава няколко минути, а виталният старец успява да нокаутира двамата нападатели. С точни удари дядото мята на земята мъжагите на няколко пъти и не се отказва, въпреки че и той отнася някой и друг удар. За радост на околните бързо се изправя на крака.

В описанието на видеото, което разбуни социалните мрежи, се казва, че възрастният мъж е на 92 години и е бил бивш професионален боксьор, но името му не се съобщава.

Много потребители изразиха съмнения, че този мъж наистина е толкова възрастен, защото е невероятно подвижен и силен за годините си.

Едно обаче е сигурно - той даде урок на много по-младите от него.

Накрая, както се полага, се намесват жените и установяват мир, става ясно от видеото. Те разтървават разбеснялото се старче и хилавите му нападатели и предотвратяват евентуални улични кръвопролития.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук