32-годишната Аби от Корнуол, Англия винаги е искала да спасява човешки животи. Най-голямата пречка пред мечтата й обаче били излишните килограми. 

Като малка Аби мислела, че татко й е герой, защото се борел с огъня и спасявал хора. Именно с това искала да се занимава и тя. Но тогава била много малка. А после се появило семейството и излишните килограми.

Аби не обичала да готви и се хранела с полуфабрикати. Те били главния виновник теглото й да надхвърли 100 кг., пише „Дейли мейл”.В момента, в който с мъжа й се преместили да живеят в друг град, тя решила да се вземе в ръце и да промени живота си. Веднага отишла до местната пожарна, но, за съжаление, не могла да издържи изпита за физическа подготовка.

Отказ от кафе за 30 дни: Какво се случи с жената, която го направи СНИМКИ

Това я накарало да се откаже от вредната храна и да започне да готви диетични блюда. Записала се и на фитнес. Излишните килограми постепенно започнали да се топят. На всеки 3 месеца се опитвала да покрие тестовете, но всяко нейно явяване завършвало с провал.Тя обаче не се отказала. И след две години упорит труд от 101,5 кг. успяла да свали теглото си  на 63,5. Аби сбъднала детската си мечта и вече е част от местната пожарна. И пример за децата си.

Пухкава майка на 3 деца свали 63 килограма с лесна схема от социалната мрежа

Малката дъщеря на Аби в момента е изправена пред огромна дилема – дали да стане маникюристка, или и тя да спасява хора.
"Дори и сега не спирам да работя над себе си, пътят ми все още не е завършен. Много ми помогна това, че имам цел. Дори когато мислиш, че нещата са обречени, просто поглеждаш в нея и продължаваш напред”, споделя Аби.