28-годишната английска актриса Мелиса Съфилд, най-известна с ролята си в телевизионния сериал "Жители на  Истенд", реши да покаже в Instagram честна снимка на това как изглежда коремът й след раждането. През март 2020 г. се роди синът на актрисата и фигурата на звездата се промени значително.На снимката Мелиса показа забележимо увеличен корем, стрии и гънки. Тя обаче не бърза да се тревожи и да се мрази. Вместо това звездата избра друг път: момичето се гордее с тялото си, на което е благодарна за раждането на бебе, и учи другите да приемат себе си.

"Това е коремът ми. Изглежда много различно от това, което беше. Отначало той беше малко по-малък и не толкова изпъкнал, а след това порасна и стана най-добрият ми приятел. Не е ли готино?Обзалагам се, че и коремчетата ви са готини, независимо дали стават по-големи или не. Телата не са ли прекрасни? Всеки е толкова различен, невероятен, прекрасен и много силен. Всички сме толкова смешно красиви, нали," написа Мелиса Съфилд.

"Обичам вашата увереност, все още се уча да обичам новото си тяло след раждането на две деца. Още не съм го направила, но жени като теб показват как се прави," пише й char1886

Превод: БЛИЦ