Експерти продължават да разглеждат причините за самолетната катастрофа на самолета на Малайзия Еърлайнс, който изчезна мистериозно от радарите по-малко от час след излитането си. Инцидентът стана на 8 март 2014 г. На борда на машината, изпълняваща полет от Куала Лумпур до Пекин, летяха 227 пътници и 12-членен екипаж.

Според най-новата версия, която определено си заслужава внимание, самолетът е бил свален от ракета. Американка дори разполага с доказателства, които потвърждават въпросната теория.
 
Докато изучавала снимки от спътник, Кери Уолкър се натъкнала на нещо много важно, което може да сложи край на мистерията около трагедията. По думите й, на снимките може да се види, че боингът е бил подложен на мощен обстрел от всички страни. Някой е открил огън веднага, след като машината е напуснала въздушното пространство на Малайзия.
 
Кери Уолкър има опит с подобни снимки, тъй като преди това е работела за голям транспортен възел в САЩ. С течение на времето по снимките тя е започнала да вижда неща, незабележими за обикновените хора.
 
Най-вероятно самолетът е бил обстрелван от цял флот кораби. Ракети летели в небето дори и след падането на боинга. Не е изключено целта да е била напълно унищожаване на самолета.
 
 
Американката вече се е свързала с малайзийските власти, но съобщението й е било игнорирано.

Тя не изключва атаката по самолета да е била случайна, в рамките на някакво учение.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ