Директорка на погребална агенция в Колорадо призна, че е продавала трупове на учени за изследвания, като в същото време е лъгала семействата на покойниците, че телата са кремирани.

И зловещият гробар Георги Енев се оказа с куп болежки

Меган Хес се появи пред американски съд по дело за измама. Въпреки признанието си, тя се държа арогантно в съдебна зала и заяви, че делото срещу нея е пародия. Минути по-късно тя призна, че обвиненията са истина, съобщава „Дейли Мейл“.

Агенти на ФБР са разкрили, че Хес е подправила десетки декларации за съгласие за донорство в своята погребална агенция. На едно семейство тя дори е дала урна, пълна с прах от цимент, вместо останките от техния роднина.

Според обвинението Хес е спечелила 40 000 долара от продажбата на златните зъби на някои покойници. Тя е продавала части от тела на фирми за медицински проучвания и колежи, които използват трупове за обучение, както и на студенти по дентална медицина.

Първо в БЛИЦ: Стана ясно колко пари е гушнал гробарят Георги, който заравял труповете край Клисура!

Хес е получавала по 1000 долара за кремация като в същото време е продавала части от тела на купувачи. На бедни семейства тя е предлагала безплатни погребални услуги, само за да открадне останките на покойните им близки.

Хес изхарчила част от парите за пътуване до „Дисни Уърлд“.