Разходките в САЩ по време на карантина поради ситуацията с коронавирусите придобиха странна форма. Така че някои американци отиват на разходка близко около дома си без гащи, пише "Поглед"

На полицията в Мериленд, очевидно, "нудистите" вече омръзнаха, във връзка с което се обърнаха към местните жители с необичайно изявление.

Представители на върховенството на закона в малкия град Танитаун публикуваха неочаквана заявка в официалния акаунт в социалната мрежа Фейсбукk. На гражданите беше напомнено, че панталоните трябва да се носят, дори когато излизате, за да проверите пощата си. Струва си да се отбележи, че пощенските кутии на частните къщи обикновено се намират близо до пътя, тоест на десет метра от дома.

"Моля, не забравяйте да облечете панталоните си, преди да излезете от къщата, за да проверите пощата. Знаете за кого се отнася това. Това е последното предупреждение ", написаха служителите на реда в апела.

Жителите на града реагираха на призива на полицията с хумор. Някои шеговито отбелязват, че няма закон, който да забранява излизането на площадка в близост до къща без гащи. Други граждани предложиха да излязат до пощата по бански.