Анджелина Джоли сега почти всеки ден се появява, за да представя новия си филм "Господaрката на злото 2". И почти всяка нейна изява е предизвиквала възхищението на публиката: луксозни тоалети, страхотна фигура и накрая сияйна усмивка.

Изглеждаше сякаш Анджи най-накрая се оправи след здравословните проблеми, труден развод и други неудачи.Но, както се оказа, близо до Джоли тя изобщо не изглежда толкова привлекателна. Фотографите успяха да направят няколко близки снимки на актрисата.

Без фотошоп и други трикове (например подходяща светлина), Джоли дори след работата на гримьор изглежда много по-стара от нейните 44 години. Поне за звезда от А-списъка, която има неограничени възможности и цял персонал от козметолози.Дори козметиката не можеше да скрие бръчките в клепачите и устните. Потъналите очи също не разкрaсяват Анджелина. А очертанията на известните й устни ясно са размити.

Разбира се, всички знаем, че на 40 години с "опашка" е невъзможно да изглеждаме като на 18. И разбираме, че звездите в живота и на кориците на списанието са практически различни хора. Но в случая с Джоли, постоянният стрес и екстремната загуба на тегло играят роля.

Не без причина, преди няколко дни феновете забелязаха: двете звезди от филма - Анджелина и Мишел Пфайфър - изглеждат като връстнички наблизо едно до друга. Междувременно Пфайфър навърши 61 години през април, а разликата с Джоли е впечатляваща - 17 години.

Превод: БЛИЦ