Проститутка от Ямайка се прокраднала в луксозна хотелска стая в Барбадос на британска двойка посред нощ за тройка, разкрива MailOnline.Андрю Лукер и Джулия Найтли решили да подправят сексуалния си живот по време на почивка на карибския остров, като поканят Микаела Джакас в петзвездния си хотел за секс.Но къснонощната връзка беше разкрита от охраната и британската двойка беше арестувана и глобена с 4 400 британски лири за нарушаване на строгите закони на острова относно Covid.Охранител видя г-ца Джакас, на 24 години, да прескача стената на хотел Treasure Beach след полунощ и да влиза в стаята, където била отседнала двойката, и вдигнал аларма.

Обадили се на полицията и тримата били задържани, докато се наслаждавали на питие след секса във вътрешния двор на луксозното си жилище.Снощи Микаела Джакас призна, че е участвала в тройка с Лукер и Найтли срещу пари.

Говорейки от Ямайка, тя казала на MailOnline: „Да, бях с двамата, Андрю и Джулия. Да, имахме секс парти и те ми платиха за времето, което прекарах с тях. Но не искам да ги разбивам. Те са хубави хора".Неин приятел каза на MailOnline, че е избягала от Ямайка след ареста си с британците.

В съда г-н Лукер, директор на завод от Рочдейл, и г-жа Найтли, козметик от Cheadle Hume, се признаха за виновни за нарушаване на карантинния протокол Covid-19, когато се явиха в съда вчера.

Всеки от тях е глобен с 2200 паунда, освободен с гаранция от 7000 паунда, но са предупредени, че ще бъдат затворени за девет месеца, ако не платят до седем дни.

Г-жа Найтли, на 41 години, самотна майка на четири деца и квалифицирана медицинска сестра, попадна в заглавията на националните новини преди няколко години, когато използва провокативни образи на себе си по бельо, за да популяризира козметичната си клиника.

Превод: БЛИЦ