Съвпадение в датите на раждане не е най-странната изненада, която съдбата може да поднесе на двама влюбени. Поне това става ясно от историята на Антъни и Джейми Беркет, която е изградена от удивителни съвпадения, които могат да се случат само по филмите. В живота също много често се случват чудеса и днес ще ви го докажем.

Антъни и Джейми се срещат в популярен сайт за запознанства преди 3 години. Когато младият мъж написал на Джейми адреса на електронната си поща, тя веднага разбрала, че ги свързва нещо повече от обикновено увлечение. Числата в края на мейла му й били много познати. Момичето веднага заподозряло, че със събеседника си са родени на една и съща дата. Предположението й се оказало вярно.

Но историята със съвпаденията не свършва дотук. На първата им среща ги чакали още много изненади. Установявайки, че живеят в една и съща местност, Антъни и Джейми започнали да си задават по-лични въпроси. Не им трябвало много, за да стигнат до извода, че са родени в една болница. Появили се на бял свят на 14 януари 1994 година с разлика от 17 часа. Съществува голяма вероятност и двамата да са лежали в едно и също отделение. Ако това се окаже факт, то първата им среща е била преди 25 години в болницата.Имат ли и други общи неща? Разбира се, че да. И двамата са се родили с еднакво тегло, и двамата са левичари. Всички тези факти ги накарали да се сближат още повече и да решат да създадат семейство.


И тъй като са много вярващи, Антъни и Джейми смятат, че съдбата е отговорна за техния съюз. Те са много благодарни, че са се срещнали и се обичат истински.

Превод: БЛИЦ