Астроложката Елена Максимова направи прогноза за Украйна и заяви, че края на войната не трябва да се очаква в близко бъдеще. Според нея това няма да стане нито до края на 2023 г., нито през 2024 г.

Според Максимова, въпреки че догодина няма да има пълно прекратяване на огъня, украинските въоръжени сили могат да освободят голяма част от териториите. Освен това специалистката отбелязва, че скоро Украйна ще може да си върне Крим.

"От 5 януари ще продължим напред и ще можем да се закрепим на изгодни позиции. Ще видим втори сериозен пробив от април до юни. Това ще бъде истински пробив. Ще освободим много територии.

Масовите обстрели от Русия няма да изплашат, а ще предизвикат още повече ярост в украинците. Ние ще използваме дронове и ще унищожаваме противника", казва Максимова в коментар за украинското издание "Газета".

Астроложката казва още, че през втората половина на 2024 г. Русия ще има проблеми с мобилизацията, но украинците не могат да се отпускат.

"Всички очакваме победа, но това ще изисква още по-голяма отдаденост от нас. Ще трябва да възстановим страната и да изградим военен потенциал, така че противникът да не посмее да повтори настъплението. Звездите показват, че победата ще бъде през октомври 2025 г. “, прогнозира Максимова.

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук