Кралят на поп-фолка Азис се впусна в спортно състезание. Певецът, който през последните години събра сериозна фенска база в страни като Турция, Германия и Румъния, отпътува за Истанбул, където пък се впусна в маратон, пише "Монитор".

Това е 41-о издание на спортната надпревара, прочула се като единствената в света, която се провежда едновременно на два континента. Маратонът започва от Анадолския бряг на висящия мост на Босфора, а в него участие взеха над 140 хиляди атлети.

Самият Азис не се е ориентирал в друга професионална посока. На кадрите, споделени от самия него в социалните мрежи, той е в цивилни дрехи. Макар че не е изминал километри на събитието, той все пак се включи за кратко в съревнованието, като и на свой ред не пропуска да бяга наред с маратонците.

Само преди дни Костинбродският славей спечели адмирации сред феновете си с избора на костюм за Хелоуин. Празника той посрещна заедно с добрата своя приятелка Светлана Гущерова, като двамата разиграха филма „Хубава жена“.


С един от тоалетите на Джулия Робъртс в лентата се бе преоблякла плеймейтката, а Азис го раздаде като шофьора на героя на Ричард Гиър.