Група обирджии си набелязали голямата плячка и били решени да се сдобият с нея. За тяхно нещастие, те не обърнали достатъчно внимание на момичето, което минавало покрай тях: кикбоксьорка с прякор Красивата убийца, която ги повалила и двамата.

Всичко се случва в слънчева Майорка. Богаташът се разхождал из града с часовник на стойност около 17 хил. евро. Местните престъпници не можели да пропуснат подобна плячка.Те проследили небрежния турист в тъмна уличка близо до хотела. Спрели го и започнали да го ограбват, като най-напред му отнели злополучния часовник.

Точно тогава, обаче, на мястото на престъплението се появява Иман Барлоу, наричана Красивата убийца заради подвизите си на ринга. Тя учтиво помолила крадците да оставят мъжа на мира. Те, разбира се, отговорили със смях.

Минута по-късно единият от извършителите вече лежал на земята в дълбок нокаут. Другият веднага се присъединил към него.Пристигналите на мястото полицаи дори не се изненадали от случилото се, когато видели Иман. Момичето защитило титлата си в шампионата по тайландски бокс само няколко месеца по-рано и било добре познато на целия остров.

Вижте как тренира Иман Барлоу и ще разберете какво им се е случило на бандитите:

 

Превод и редакция: БЛИЦ