Полицията във Виетнам разследва отвратителен случай. Баща е арестуван заради това, че е изнасилил и забременил сляпата си 14-годишна дъщеря само няколко месеца, след като майка й починала от рак. 

Чудовището било задържано от ченгетата в дома си в област Там Нонг в Североизточен Виетнам, след като детето му родило момиченце.
ДНК тестовете са доказали, че той е бащата. 

Когато навлязло в по-късна бременност, момичето започнало да се притеснява, че други ще узнаят за случилото се и напуснало училище, твърдейки, че е твърде болно, за да присъства на часовете.

Тийнейджърката се страхувала, че учителите ще я посетят у дома и ще разберат, че е бременна.

Полицията започнала разследване, когато все пак от училището и от социалните служби подали сигнал, в който твърдели, че се притесняват за състоянието на момичето. 

Когато преди година майката умира от рак на гърдата, от местната общност събират средства, за да подкрепят бедния баща и четирите му деца. 

Извратеният баща, обаче, похарчил по-голямата част от парите за хазарт и алкохол.Бабата на младата майка разказва, че внучката й страдала и от проблеми с ученето поради генетично състояние, което било разпространено в цялото семейство, където всички били частично зрящи.

Бабата признава, че и сега са много бедни и твърди, че не знае как ще се погрижат и за бебето. 
Местните хора отново обмислят вариант как да подкрепят жертвата на изнасилването, трите й по-млади сестри и техния двугодишен брат.

Превод БЛИЦ