Бела Хадид е безспорно една от най-интересните звезди в света на модата. В последното си интервю за арабския брой на сп. "Харпър Базар" младата Хадид сподели тайни и любопитни детайли за нея и семейството й, които до този момент не е разказвала публично, пише vesti.bg.

20-годишната красавица разкри, че вярва в живота след смъртта.

"Имам цяло семейство от ангели, които ме закрилят. Според мен съществуват красиви духове, които ни пазят, но и ни помагат, когато се нуждаем. Така черпя сили. Те ми помогнаха през последната година", каза Хадид.


След като Тръмп стана президент, моделката и актриса продължава да говори широко за човешките права, най-вече за имиграцията, пише още изданието. 

През април Хадид сподели, че е горда като мюсюлманка.

В новия брой на списанието тя каза, че е близка с арабки от Обединените арабски емирства. 

"Често си говоря с арабки. Ние сме като сестри. Чувствам се обвързана с тях".

Бащата на Хадид е бежанец, който пристига със семейството си в Америка от Палестина, когато е бил още бебе.

"За щастие е успял да дойде тук, макар че е било изключително трудно по онова време. Сега вероятно е 100 пъти по-сложно. Натъжавам се, когато помисля, че много хора не могат да дойдат, за да започнат нов и по-сигурен, и успешен живот тук за тях и семействата им. Лудост е, лудост е един човек да определя дали ще имаш по-добър живот", разказва още Бела.

Бела се е научила от своя баща, Мохамед Хадид, да цени всеки човешки труд. 

Семейството на Хадид е започнало да живее в Америка без почти никакви пари. Майка й, Йоланда Хадид, също е пристигнала като баща й в Америка. На 16 години тя заминава от родната Холандия, за да търси по-добър живот за себе си. 

"Те двамата ме научиха да ценя парите", добавя тя.