Звездата на "Дисни" Бела Торн разказа за свое ужасно преживяване, с което намери начин да се справи. 21-годишната актриса и певица написа в Twitter, че хакер е заплашил да качи нейни интимни снимки в мрежата.

Тя разказа за преживяванията си и качи скрийншотове с кореспонденцията. Най-важното обаче е, че тя сама публикува въпросните голи снимки, за да натрие носа на хакера.

"Чувствам се отвратително. Чувствам, че ме наблюдават и че някой ми е отнел това, което исках да покажа само на един специален човек", споделя Бела.

Звездата също отбеляза, че хакерът е изпратил голи снимки и други известни личности и че няма да спре да го прави. Според Торн, след нейното действие, тя се чувства много по-добре.

Бела бе подкрепена от феновете й, които отбелязаха, че я следват от дните на "Дисни". Според тях момичето е действало смело и никой не заслужава това. Някои обаче отбелязаха, че този, който е решил да изнудва Бела, вероятно не е видял нейният Инстаграм акаунт. Тя има 19,6 милиона абонати, на които не се страхува да покаже откровените си снимки.