Полицията в Москва задържа 47-годишен мъж, който в период на цели 10 години насилвал съпругата си и 5-те си деца. Изданието Life.ru съобщава, че мъжът е държал в сексуално робство своята 41-годишна жена жена, двете си дъщери на 18 и 10 години, а също и 20-годишния си син. Още две непълнолетни деца редовно ставали свидетели на оргии с участието на познати.
Разорилият се предприемач редовно устройвал разюздани партита, на които канел свои приятели. 

В полицията получили информация от 18-годишната дъщеря за насилието, което продължавало 10 години. Според думите на девойката, тя лично е ставала жертва на насилието в период на три години. Тя разказала, че допреди известно време техният по-голям брат се опитвал да ги защити от баща им, но той се присъединил към армията. 

Съпругата на заподозрения заявила пред органите на реда, че тя не е могла да съобщи в полицията за това, което се случва в семейството заради постоянните заплахи от страна на съпруга й. Следователите, обаче, подозират, че тя може и да е свързана с престъпленията, понеже на разпитите се е опитвала да оправдае мъжа си.

Задържаният бизнесмен вече е признал вината си и му е повдигнато обвинение за изнасилване като за деянието си може да получи присъда до 15 години. Разследването продължава.

Преводи и редакция: БЛИЦ