България набра само 15 точки, които и отредиха последното място. Грузия и Украйна от всички 15 участници спориха за победата, но накрая в Кипър триумфира песента от Тбилиси Bzzz.... на групата Bzikebi, събрала актив от 154 точки.
Украйна с песента на Виктория Петрик "Матроси" остана на втора позиция със 135 точки, а по-нататък в класирането следват Литва с песента на Eglė Jurgaitytė - "Laiminga Diena", събрала 103 точки, Малта с песента на Даниел Теста "Junior Swing", събрала 100 точки и македонската песен "Прати ми SMS" на Боби Андонов, набрал 93 точки.

Точно в 21:15 часа българско време започна директното излъчване на „Конкурса за детска песен на Евровизия 2008" от Лимасол (Кипър). България се представи под номер 08 с песента "Една мечта" на Кристиана Кръстева, която освен, че я изпълнява, е и авторка на текста и музиката. Останалите страни, които взеха участие в надпреварата бяха: Армения, Беларус, Белгия, Грузия, Гърция, Кипър, Литва, Македония, Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Украйна и Холандия.

Кристияна показа на цяла Европа свят с прекрасното си изпълнение, което бе представено и с доста разнообразна хореография, че и в България се раждат чудесни музикални таланти. В крайна сметка обаче представянето на Кристияна Кръстева не бе оценено подобаващо, като достатъчно е да споменем, че от съседна Македония получихме мижавите 3 точки, докато братската за тази страна Сърбия бе оценена с цели 12 точки. /БЛИЦ