Бившата телевизионна звезда Ева Българката (Eva The Bulgarian) е на мисия за Деня на майката, пише nzherald.co.nz.
Тя е осдновател на компанията Rayna Skincare, произвеждаща продукти за грижа за кожата и събира пари за жени и деца, засегнати от домашно насилие.

Чрез компанията си Rayna Skincare, майката на две деца, най-известна като телевизионен репортер в телевизионното шоу SportsCafe, се е присъединила към „Женско убежище“ в нова кампания.За месеците април и май Rayna Skincare ще дари 20 долара от всяка бутилка от своите продукти за благотворителност.

Маслото против стареене се произвежда в Нова Зеландия от ретиноиди и естествено произведени стволови клетки, липиди, витамини, омега киселини и антиоксиданти.С бизнес партньорката си Наташа МакЛеод Евгениева казва, че бизнесът се справя добре, но „отплащането на жените” е най-важното нещо.

"Rayna Skincare е посветена на грижи за жените, така че да подкрепим женските права е просто перфектно", казва Евгениева.

Компанията на северния бряг е кръстена на името на Райна Княгиня, българка, която води революцията срещу османското владичество, обяснява nzherald.co.nz.

"Името Райна е станало синоним на силата на жените", казва Евгениева.

Превод: БЛИЦ