В една от родилните болници на китайския град  Инчуан лекарите се сдобиха с необичайно видео, като извършиха ултразвуково изследване на дъщерите-близнаци на бъдещата майка. Странните снимки показват как неродени сестри се удряха една друга с юмруци в утробата. 
Родителите, разбира се, след като научиха за това, изразиха загриженост за здравето на децата си, но лекарите ги увериха, че въпреки тази “борба” няма от какво да се страхуват. Миналата седмица двойката наистина се сдоби със здрави близнаци.

След като установиха, че всичко е наред с техните бебета, съпрузите публикуваха видеото по-долу в Мрежата, където веднага стана „вирусно". Много редовни интернет потребители са стигнали до заключението, че тези кадри са още едно доказателство за войнствеността на човешката природа. Според други коментатори, момичетата са го правили несъзнателно и рефлексивно и тук няма нищо изненадващо, още по-малко ужасно.

Интересното е обаче, че самите лекари изясняват, че близнаците вече са рядкост, макар и не голяма, но за тях „да се бият” в утробата на майката е почти уникален случай. 

Превод: БЛИЦ