Родители са шокирани и възмутени, след като в САЩ се появи кукла бременен Кен. Той върви в комплект с приятеля си, който също е в положение, с бебе, което се вади от корема, и кой знае защо - с горката кукла Барби, която в случая изглежда напълно излишна, пише Труд.

Потресени родители коментират, че не биха искали децата им да видят подобни играчки и никога не биха им ги купили. Те се чудят докъде могат да стигнат криворазбраните напъни за толерантност.

Джендърите в див екстаз: Джо Байдън официално въведе третия пол „X” в паспортите

И по-рано имаше новина, че Barbie ще пусне серия от бременни кукли Кен. Тя обаче не беше потвърдена. Сега тази идея отново се появи в мрежата, където се въртят дори видеа с двамата юнаци със закръглени кореми, които, след като извадят бебето, го дундуркат и хранят заедно.

Презентацията на новата детска играчка наистина изглежда плашеща. Вероятно малко хора ще са готови да дадат на децата си подобна кукла, оборудвана с подвижен корем и родено дете, а още по-абсурдното е присъствието не на един, а на двама бременни мъже в комплекта.

 

 

Според главния изпълнителен директор на Barbie Mattel “бременните мъже останаха в сянка дълго време”, така че корпорацията вече е решила да поправи ситуацията. На фантазията на децата остава да си измислят игри според напътствията на свръхтолерантните си родители...

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук