Бившата съпруга на британеца, който избра да изостави семейството си след 10 години брак заради бежанка от Украйна, не пропусна да коментира края на връзката им. 

След 4,5 месеца Тони Гарнет и София се разделиха с бурен скандал или по-точно бившият охранител я заряза. Мъжът дори бил принуден да извика полиция, притеснявайки се за собствения си живот.

Шумният скандал не успял да изненада Лорна. Тя била убедена, че тази връзка ще завърши с нещо подобно.

„Знаех, че нещата ще завършат катастрофално, просто не мислех, че ще се случи след четири месеца. Той изхвърли толкова много от живота си. Трудно ми е да изпитвам някакво съчувствие към тях”, признава Лорна Гарнет.

„Просто не разбирам как можа да се откаже от всичко заради жена, която познава от две седмици”, добавя тя.

Жената изобщо не съжалява бившия си и не смята да му прощава. Тя признава, че го уважава като баща на децата си, но вече е „изтекла твърде много вода”.

Лорна и Тони живеят заедно повече от десет години и имат две деца. След започването на войната в Украйна Лорна е тази, която убеждава съпруга си да приютят някой бежанец от размирната страна.

Младата украинка живя в дома на британците само 10 дни. Времето обаче бе напълно достатъчно Тони да се влюби до уши в нея. А когато Лорна й показала вратата, мъжът й тръгнал с нея.

В началото София й се сторила много хубаво момиче, но след известно време украинката започнала да демонстрира прекалено силен интерес към мъжа й.

„Тя носеше блузки с дълбоки деколтета, ходеше из къщата с червено червило в опит да съблазни мъжа ми. Хвърли му око още от самото начало. Реши, че го иска и го взе”, разказва Лорна пред The Daily Mail.

Британката добавя, че София "пие много". Когато пазарували заедно за първи път, Каркадим си купила бутилка вино и четири бутилки бира. Лорна отбелязва още, че само за няколко дни бежанката изпразнила бутилка уиски, а празните шишета складирала под леглото си.

Жената не крие, че е доволна от края на връзката им. По думите й, вниманието, което медиите са отделили на семейството й, се е отразило  негативно на психологическото й състояние.

„И на тях им беше трудно и се надявам, че сега, когато Антъни прогледна и я напусна, всичко ще се успокои“, казва Лорна.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук