За такава невеста може да мечтае всеки, но късметлията в случая е Сяоке от Китай. 24-годишната Сяоцзин решила да не чака нейният възлюбен да предприеме смелата стъпка, както и не го молила за скъпи подаръци. Вместо това тя взела нещата в свои ръце и направила на избраника си страхотна изненада, информира Singtao.ca.
Красавицата си организирала среща със Сяоке на мястото, където преди година била първата им романтична среща - на изложба в Хенан. Но този път момичето било облечено в сватбена рокля и не дошла с празни ръце. Сяоцзин решила да направи предложение за брак на възлюбения си. И освен това му подарила ключове от BMW, документ за апартамент и букет цветя.

Потрес без край! Най-лошите сватбени СНИМКИ взривиха мрежата"Ние сме заедно от една година, надявам се, че ще продължи по този начин и за в бъдеще. Ето какво подготвих за теб - дом и кола. Ще се ожениш ли за мен?", попитала Сяоцзин любимия си.

Сяоке, разбира се, не можел да каже „не“. В същото време находчивата девойка обяснила, че богатите й родители са помогнали с подаръците. Тя искала да изненада приятно мъжа до себе си, който през цялото това време бил толкова нежен към нея."Обикновено той се грижи за мен и се жертва. Наистина исках да направя нещо за него", споделя Сяоцзин. Според думите на китайката, тя все още вярва, че основното в една връзка е любовта, а не парите. Следователно няма значение кой ги има.

Превод и редакция: БЛИЦ