Холивудската актриса от южноафрикански произход Чарлийз Терон сподели пред испанското списание "Лектурас", че е щастлива с връзката си със своя колега Стюарт Таунсенд, която продължава вече 8 години, и че би се радвала да има деца, но засега не бързала с това.
Чарлийз е една от холивудските звезди, които са подчертано резервирани, що се отнася до личния им живот, но в този разговор "разхлабва ембаргото". "Комуникацията е ключът към една здрава връзка. Човек трябва да е в състояние да говори с партньора си по всякакви въпроси", заявява тя. Според актрисата е много важно да се пази "това божествено право любовта", а също така и бракът. Що е отнася конкретно до брака, Стюарт и тя били твърдо решени да не минават под венчило, докато в САЩ не бъдат разрешени еднополовите бракове.

Звездата признава, че би била щастлива да има деца, но засега не бърза с това, още повече че в момента пътува много за представянето на последния си филм "The Burning Plain" (реж. Гилермо Ариага). Актрисата признава, че мечтае за деца. /БЛИЦ