Американската рапърка Лицо, която пропагандира идеята за слабо тяло, накара феновете да затаят дъх, публикувайки поредица откровени снимки в Instagram. Меко казано пищната певица позира напълно гола с дългата си коса, която скрива бюста й.

Лицо добавя, че изглежда страхотно.
 


"Сигурно е грехота да изглеждаш толкова добре в Град на греха", пише тя.

Но този път тя не си направи фотосесията сама. В чест на рождения си ден звездата се обади на четири нейни приятелки и ги убеди да се появят голи с нея. Момичетата като древни богини позираха сред величествения интериор. „Раят на земята“, написа Лицо, на която не й липсва самочувствие.
 "Това е знак за вас да правите голи снимки с най-добрите си приятелки", добавя тя.

Фотосесията предизвика бурни емоции сред потребителите, които бяха възхитени от пищните момичета. Те ги сравниха с музи и богини и ги нариекоха безкраен източник на вдъхновение.

"Това е изкуство", пише zachcampbel.

"Богини", добавя Laurenjauregui.
 "Това е добре. Голямо уважение. Надявам се да спечеля увереност в тялото си, за да мога един ден да направя снимка като тази', пише ms_meaganmagick.

Лицо е американска певица, рапърка и актриса. Изпълнителката е наградена с три статуетки Грами: за най-доброто вокално изпълнение на поп, най-добро традиционно изпълнение на R&B композиция и за най-добър албум в жанра на съвременната градска музика. Момичето отпразнува 33-ия си рожден ден в Лас Вегас, в развлекателния комплекс "Cesars Palace", декориран в стила на Древен Рим.

Превод: БЛИЦ