Американската певица Мелиса Виван Джеферсън, известна още като Lizzo, е показала несъвършенствата на тялото си в откровен тоалет и е предизвикала отвращение мрежата, съобщава "Дейли Мейл".

На публикуваните в Instagram кадри  32-годишната изпълнителка е запечатана в плътно прилепнала лилава рокля без бельо. В същото време тоалетът й е украсен с мрежести вложки отстрани и широка кройка, което частично излага на показ задните й части.

Визията на звездата е допълнена от големи обеци с и оранжеви обувки на токчета. Публикацията е получила въпреки всичко над милион харесвания.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)


Потребителите са разкритикували външния вид на певицата в коментарите си. „Става ми лошо от нея“, „Такива снимки трябва да бъдат забранени“, „Не ми харесва, че толкова много хора сега демонстрират затлъстяването си. Просто е пошло ”,„ Защо е необходимо да си показваш дупето пред камерата? Какво просташко поведение “, възмущават се те.
През март Lizzo показа видеоклип, в който отново беше с откровено облекло и беше смъмрена в мрежата. Звездата позира в черен комплект бельо и със спусната коса. Тя демонстрира излишните си килограми, като в същото време се пляска по бедрата.

Превод и редакция: БЛИЦ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)