Едва ли има човек, който да не се е възмутил на българката, която изтеглила кредит за силиконови цици и след това го осребрила в Дубай. Подобни практики не са случайност и гарантираме, че не са единични случаи, просто телевизията има време да покаже само 1-2 в ефир. Точно в тези моменти е малко трудно да говорим за равни права и феминизъм, след като жени доброволно се подлагат на тези процедури, хвърлят въдицата и смело започват да ловят на дубайски паралии.

Българките са красиви и точно това им позволява играят по този начин, не всички обаче имат този шанс и следователно не могат да оправдаят инвестираните пари.         

Най-вероятно това не е първия случай, в който една жена се опитва да стане изключително известна в Instagram. Ако сте от старата школа и използвате телефона си за говорене, то тази социална мрежа няма да има никакъв смисъл за Вас и наличието на лица като Ким Кардашиян, следвана от милиони американки, вероятно ще събужда сериозно количество въпроси. Запознайте се с Лисет Калверо, която е похарчила повече от 10 000 долара, за да стане известна - не е станала, ако се чудите.        

Първо сме сигурни, че ако теглите кредит, най-вероятно няма да го бухнете в сървърите на Instagram, за да станете известни и велики "инфлуенсъри". Все пак се смятаме за разумни хора, които не изпълняват сляпо действията на профили от Instagram, Facebook или каквото друго там може да съществува. Лисет обаче вярвала, че ако се премести в Ню Йорк и започне да бууства своите постове с красиви гледки, луксозни дрешки, мода и останалите чудеса, тя може да стане следващата Ким Кардашиян. Със съответния бюджет, дамата започнала да показва невероятния си вкус, но за жалост бил оценяван само и единствено от нейните приятели - срамота. Ето какво споделя тя още в началото на идеята си:        

"Исках да започна блог "Животът в Ню Йорк". През 2013 година още не съществуваше подобна форма и инфлуенсърство. Аз исках да видя само колко далеч може да стигна с тази идея. Беше доста приятно да се запознавам с хора, чийто интереси бяха сходни с моя. Ето защо продължавах да живея много отворено и социално насочено. Да се опитвате да поддържате профила на социална персона, използвайки ограничен бюджет е изцяло нереалистична цел."    

Разбира се, никой не иска да отрече усилията на дамата, но има една подробност, ако искате да станете известни и невероятни в интернет, трябва да предложите нещо, което още не е виждано. Да се снимате и да се чувствате като модна икона или каквато и да е друга икона е форма на глупост, на която дори и американците не са се хванали. От 2013 година до 2016 година, дамата е качвала сериозно количество постове, харчела е по 200 долара за дрехи и освен всичко, никой не можел да я види в едни и същи дрехи два пъти. Както всички останали млади инфлуенсъри често правят, Лисет също друсала кредитните карти и се надявала, че един ден ще бъде забелязана за нейното свещено дело - да се облича в социална мрежа.         


Ако се чудите какво не трябва да правите - ТОВА! Никога не инвестирайте пари в социални мрежи, след като дори нямате идея какво да направите. Легендата за преуспели и влиятелни личности в някаква абсурдна фотографска система е повече от смешна и жалка. Точно както Like-овете успяват да излекуват хора и да нахранят бедните в Африка, точно така работи и тази система. И изобщо, ако животът Ви наистина се влияе от профили в социалната мрежа, откажете се максимално бързо от тях. Наистина ли някакво човече от една китайска пластмаса може да контролира живота Ви? Това дори не е сериозно! 

Източник: men.hotnews.bg